Taekwon-do & Fit for Defence lessen

Kom voor een proefles

Lesoverzicht

5 - 7 jaar

Leeftijd

Jeugd lessen

Onze allerkleinsten mogen vanaf 5 jaar Taekwon-do komen beoefenen. Al spelenderwijs wordt de wereld van trappen en stoten ontdekt. Plezier, duidelijkheid, veiligheid en discipline vinden we hier belangrijk.

Zaterdag 9:00 – 9:50u (m.u.v. vakanties)

8 - 11 jaar

Leeftijd

Gevorderde Jeugd lessen

Ben je tussen de 8 en 11 jaar, of heb je al eerder Taekwon-do gedaan in onze jeugd groep, dan kom je in de gevorderde jeugdlessen. Beter leren trappen, stoten en op een serieuzere manier met Taekwon-do bezig zijn om je mentaal en fysiek te ontwikkelen zijn hier belangrijk. Je wordt hier klaargestoomd om in de junioren les er tegen aan te gaan.

Zaterdag 10:00 – 11:00u (m.u.v. vakanties)

12-50+

Leeftijd

Junior  / Senior lessen

Als je 12 jaar of ouder bent of je beoefend al een aantal jaar Taekwon-do in de gevorderde jeugd groep dan kun je instromen in onze junior / senior lessen. In deze lessen wordt Taekwon-do intensief beoefend. Conditie, kracht en lenigheid worden hier flink getraind en je behaald graduaties afhankelijk van hoe snel je progressie maakt in de Taekwon-do. Iedereen kan op iedere leeftijd beginnen met Taekwon-do. De ervaring leert dat afhankelijk van je inzet, iedereen nog zijn zwarte band kan halen.

Zaterdag 11:00 – 12:30 Woensdag 19:00 – 20:30

18+

Leeftijd

Fit for Defence

Voor iedereen zonder en mét vechtsportervaring. Fit for Defence staat los van traditionele vechtsporten en is eigenlijk fitness, cardio en krachttraining, gecombineerd met vechtsport handelingen (stoten, trappen, klemmen, etc). Het doel is een fit lichaam op te bouwen, spieropbouw en vetverbranding te realiseren terwijl je verschillende belangrijke aspecten leert die je nodig hebt om je te kunnen verdedigen in bedreigende en gevaarlijke situaties.

Woensdag 20:30 – 22:00u met Wouter & Bram

Kom Taekwon-do doen!

Wordt lid van Taekwon-do en ontdek wat je allemaal kan

Loop gerust binnen tijdens onze trainingsuren om te kijken, vragen te stellen of mee te doen met een training. Een afspraak maken hoeft niet.

Klaar om mee te komen trainen?

Loop gerust binnen tijdens onze trainingsuren om te kijken, vragen te stellen of mee te doen met een training.