Over Fit for Defence in Gennep

Fit for Defence bij Ma-ryuk Gennep biedt je een pakket aan bestaande uit fitheid voor het lichaam en weerbaarheid. Je bent bezig met fitness, cardio en krachttraining, gecombineerd in vechtsport handelingen (stoten, trappen, klemmen, etc).

Het doel is een fit lichaam op te bouwen, spieropbouw en vetverbranding te realiseren terwijl je verschillende belangrijke aspecten leert die je nodig hebt om je te kunnen verdedigen in bedreigende en gevaarlijke situaties.

Ma-Ryuk Gennep combineerd de belangrijke en effectieve technieken uit Taekwon-do met zelfverdedigings oefeningen en fitness training.

 

Voor wie is Fit for Defence?

Fit for Defence is voor mensen zonder en mét vechtsportervaring. Mee trainen kan vanaf een leeftijd van 18 jaar. Meetrainen kan op eigen niveau. Trainen moet vooral leuk zijn en daarom wordt van deelnemers verwacht een aantal basis beleefdheids regels in acht te nemen. Dit betekend vóór, tijdens en na de training:

- Beleefdheid

- Respect

- Doorzettingsvermogen 

- Integriteit

- Fun

Voor wie is Fit for Defence NIET:

- Agressieve mensen, Rascisten, Ongemotiveerde mensen, Mensen met een verstandelijke beperking, Mensen met een strafblad, Macho's, etc

 

 

Trainingsruimte

Fit for Defence Gennep beschikt over een unieke trainingslocatie. In plaats van een gymzaal beschikken wij onder een zeer sfeervolle vechtsport ruimte waarin Taekwondo vereniging Ma-Ryuk al 43 jaar traint.

Trainingstijd

 Woensdag
Fit for Defence20:30u - 22:00u

 

Adres:

Picardi 34

6591 JE gennep

klik op het plaatje om de route te plannen

Informatie over Proeflessen

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat Fit for Defence te bieden heeft, dien je het aan den lijve te ondervinden. Daarom kun je de eerste les gratis volgen. Mocht je meer willen, maar twijfel je of je wel een lidmaatschap moet afsluiten dan is een stempelkaart met 5 lessen de passende tussenoplossing. Dat betekend dat één les van 1,5 uur slechts €6,- kost. De keuze om lid te worden is daarna natuurlijk geheel vrijblijvend.

Regels proeflessen:

  • Wees optijd aanwezig om met de instructeur kort te sluiten dat je mee traint;
  • Draag een lange sportbroek en onbedrukt (sport) t-shirt;
  • Neem het ingevulde inschrijformulier mee naar de training;
  • Zorg dat je lichaam schoon en verzorgd is (hygiene);
  • Voel je niet geremt om mee te trainen!

 

Trainingstijden

Wij trainen op woensdagavond van 20:30 tot 22:00.

Komen kijken mag ook!

 

 

Informatie over kosten

Mee trainen bij Fit For Defence moet voor iedereen vanaf 18 jaar kunnen. Daarom is het mogelijk 1 les gratis te volgen en daarna een lidmaatschap of stempelkaart te nemen.

Het lidmaatschap is de meest voordelige manier van trainen. Omdat Ma-Ryuk geen winstoogmerk heeft betaal je slechts €4,75 voor 1,5u trainen!

Overzicht kosten 2013-2014:

 per kwartaalper seizoen
Fit For Defence (1,5u/week)€55€220

 

Drukke baan?

Daardoor niet altijd tijd om te komen? Dat begrijpen we maar al te goed bij Fit for Defence. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid een strippenkaart met 5 lessen te kunnen kopen.

Op deze manier heb je geen verplichtingen, en kom je zo vaak je wilt!

Strippenkaart (1,5u/5x)€30,00
 
000000000          

 

Inschrijven 

We willen sporten simpel, goedkoop en fun houden. Daarom is inschrijven bij Fit for Defence simpel.

Kom naar de training voor info en een inschrijvingsformulier of klik op het formulier om het te downloaden en in te vullen. Wij zorgen voor de rest.